Tibbi Mümessil Portalı
09 Eylül 2010, 20:12:35 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: "Tibbi Mümessil Portalı (erdalweb)"

Ana Sayfa   Yardım Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1] 2 3 ... 112   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Abdi İbrahim Geri Dönüşler ve Sınav...  (Okunma Sayısı 58536 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ugur
Yönetici
Çevrimdışı Çevrimdışı

« : 22 Nisan 2009, 02:10:14 »

3 mayıs ta green park otelde 08:30 da davet edildim.Ehliyetle gelin dedi test yapıcaz dedi.Ben daha ne sınava girdim ne mülakata.. baştan mı yapıyorlar test sürüşünü? anlayamadım

konu bütünlüğü için butaya taşınmıştır

Bir şeye ait her şeyi öğrenin; her şeye dair bir şeyler bilin.(Var Dyke)
Tıbbi Mümessil Portalı

ugur
Yönetici
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #1 : 22 Nisan 2009, 02:14:22 »

ilk olarak 300 soru yakın olan bir sınav olacaksınız bu sınavın içinde kişilik testi mevcut daha sonra başarılı olanları  mülakata çağıracaklar ilk olarak grup mülakatı tartışma tarzında sonra satış sonra birebir mülakat ve en son olarak sürüş testi hepinize başarılar

senior34
Yeni Üye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #2 : 22 Nisan 2009, 02:15:44 »

Beni arayan bey direk ehliyetli gelin ve o güne kadar direksiyonunuza iyi çalışın dedi. :) komiğime gitti gerçi ama mülakatı geçmesi muhtemel olmayan birine bunu neden dediler?
nes
Üye
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #3 : 22 Nisan 2009, 02:26:57 »

bugün birkaç email aldım Abdi İbrahim geri dönüşleriyle ilgili olara
Trabzon -grand zorlu
Bursa - Kervansaray
İstanbul - Hilton Convettion
İzmir - hilton

Abdi ibrahim ilaç işe alım sürecini ilk aşaması olarak ihtiyacı olduğu bölgelerdeki davet gönderdiği adaylara eş anlamlı olarak toplu bir sınava alır. bu sınav daha çok genel kültür dikkat gerektiren ve ayrıca içinde karekter testi dediğimiz 250 ile 300 arasında sorudan oluşan bir sınav yapar sınav sonuçlarının değerlendirilmesi yaklaşık iki hafta (15 ile 20 gün) sonra sınavda başarılı olan adaylar toplu mülakata çagırırlar öneclikli ilk aşama bu arkadaşlar

Kadın herşeyi affeder,fakat asla unutmaz. // NES \\
nes
Üye
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #4 : 22 Nisan 2009, 02:29:05 »

sınav için kıyafette serbest densede kişisel görüşümdürki resmi bir kıyafettle gitmek sizin için çok daha iyi olacaktır. (erkek adaylar takım elbise bayanların kumaş türü klasik kıyafetler gibi)

nes
Üye
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #5 : 22 Nisan 2009, 02:34:44 »

senior34 bir aşamayı daha öne çekmek içindir. üniversite dönemlerinde ileride gerekecek düşüncesiyle birçogumuz sürücü belgesi sınavlarına girip belgelerimizi aldık birçogumuz o günden sonra bir aracın direksiyornuna oturup araba kullanmamıştır.benimki sadece varsayım firma yöneticileri sürüş testini en son yaparlardı. bir aday arkadaş sınavı görüşmeleri mülakatı geçiyor ama sürüş testinde olumsuz dediğim gibi benimki sadece varsayım belki bu süreçi baştan yapmak istemişlerdir. bunu ancak yöneticiler bilebilir.

ugur
Yönetici
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #6 : 22 Nisan 2009, 02:45:47 »

arkadaşlar geçen dönem sürüş testini mülakatla aynı gün yapılmış (sınavdan sonraki aşama) bir görevlinin denetiminde linea marka bir araçla yapılmış kısa bir mesafe ile sınırlıymış

senior34
Yeni Üye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #7 : 22 Nisan 2009, 02:45:52 »

teşekkürler nes .ben o gün tüm mülakatları geçsem direk eğitimemi çağrılacağım yoksa tekrar bir görüşme yapıyorlar mı? ve bir çok arkadaşın dediği gibi abdi ibrahimda çalışan sirikülasyonu fazlamı oluyor?
ugur
Yönetici
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #8 : 22 Nisan 2009, 03:02:05 »

sınavda başarılı olan arkadaşlar nesinde belirttiği süre içinde toplu mülakata çağırılırlar Toplu mülakat genelde bir kaç yöneticinin bulunduğu bir odada 6 ile 8 kişilik grublar halinde belirli konular hakkında adayların fikir üretmeleri konuya katılımları fikirlerini savunmaları performanslarının değerlendirilmesiyle olur grub içinde kaç kişinin kazanacagı yada olumlu olacağına grubtaki kişilerin performansına ve yöneticilerin  değerlendirmelerine bağlı olarak değişebilir. yani bir grubta başarı olan sayısı ile diğer grubun saysı değişebilir. mülakata katılan adaylardan toplu mülakat sonunda bir ürünün bogaçlama ile anlatılması istenir bunu her aday teker teker yapar ve mülakat sona erer. sonuçları birlaç gün içide açıklanır ve olumlu olan adaylar birebir görüşmeye davet edilir. bu görüşme birbir yapılır görüşme sonunda dışarı alınırsınız burdad olumlu ise sizi sürüş testine göndeririler. sürüş testide başarılı ise size eğitim tarihine göre eğitime davet ederler

d.kadir
Yeni Üye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #9 : 22 Nisan 2009, 05:26:46 »

merhaba arkadaşlar bende yaklasık 2 ay once bolgemin lav olması nedeniyle işten çıkarılmak zorunda kaldım. artık baska firmalara geçiş imkanı aramaktayım. Abdi İbrahim e gelince gercekten guzel bir firma , aksini söylemek mümkün değil gibi. benimde geçmişte çalıstıgım firma ile eğitimde bulundugum surec içersinde abdi ibrahimin eğitimide aynı oteldeydi. gerçi sistem değişmiştir zaten gun gectikçe firmaların eleman seçimleri dahada seçici olmakta. ama şunu soylemek isterim ki herseyden once soğukkanlılık geliyor. elbette heyecan oluyor fakat orada kendinizi ispatlamanızın en iyi ve mükemmeliyetçi yolu soğukkanlılıktan geçiyor. ilk katılanlardan elbette derslerde olaganustu basarılar beklenemez eğitime gidipte ilk defa o konularla karsılasıyor cunku insan. bunu en az karsıdaki ilgili personelde biliyor. sizden istenilen hevesin yanında verilen şeylerin kavranıp kavranmamasıdır.
Sayfa: [1] 2 3 ... 112   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

|Site Map | Arşiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss
MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.10 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Bu Sayfa 0.069 Saniyede 20 Sorgu ile Oluşturuldu

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it
Bu safya 1.15268 saniyede 6 sorguyla oluşturuldu