Tibbi Mümessil Portalı
09 Eylül 2010, 19:51:37 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: "Tibbi Mümessil Portalı (erdalweb)"

Ana Sayfa   Yardım Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1] 2 3 4  Hepsi   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Adeka İlaç Hakkında Bilgi ...  (Okunma Sayısı 5787 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
mavis
Yeni Üye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« : 06 Haziran 2009, 22:37:50 »

arkadaşlar uzun süre önce müracat ettiğim adeka ilaç ilanına yeni cevap geldi şuanda ilanları yok firma hakkında açılan konudan ilaç gibi genel bilgileri okudum benim ögrenemk istediğim sagladığı imkanlar ve ücretler hakkında bilgisi olan varsa paylaşırsa memnun olurum.
Tıbbi Mümessil Portalı

replikler
Yeni Üye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #1 : 07 Haziran 2009, 02:09:22 »

selm arkadaşım ben de görüşmeye gittim senn gbi benm de pek bilgim yok bilgilendirecek arkadaşlara şimdiden teşekkr edrim
pelin
Kıdemli Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #2 : 07 Haziran 2009, 03:19:15 »

arkadaşlar başlangıç rakamı 950 tl 250 tıcket yılda birkez 500 tl giyim yardımı cilo3 araba firma telefon hattı araçlarının plakası 55 (Samsun) benim genel bilgim bu.
MİÇEK
Yeni Üye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #3 : 20 Ağustos 2009, 19:23:33 »

daha fazla bilgiye ihtiyacım var arkadaşlar yardım lütfen..eğitim veriyorlar değil mi?
tubish
Yeni Üye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #4 : 27 Ağustos 2009, 17:47:37 »

merhaba arkadaslar bilgisi olan varsa paylaşabilirmi lütfen..egitim süreci nedir?bi sınav warmı gibi..??beni de aradılar bu gün görüşme için hiç bilgim yok...Sad
çirkin
Yeni Üye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #5 : 06 Eylül 2009, 13:36:16 »

eğitim 30 gün ama öncesinde bir haftalık bir eğitimde bölge müd. lüğünde bölge müd tarafından da verilmesi düşünülüyor.1400 tl bürüt başlangıç.

çirkin
atalay82
Yeni Üye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #6 : 10 Eylül 2009, 22:58:12 »

ticket 250 hiiiiç yatmadı :) ben caliştim ordan biliyorum. Öğrenmek istediklerinizi madde madde yazın vereyip hepsinin cevabini :) anlatmakla bitmez Ticketa koptum :))) 250 :) ilk başladıgımda 220 lira gördüm birdaha görmedim sonra sürekli düştü en düşük 160 lira gördüm,çaliştigim süre zarfinda firmadan sogumamdaki sebeplerden biridir. Kaliteli müdürleri vardir.
cikcok
Yeni Üye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #7 : 11 Eylül 2009, 08:12:14 »

Adekaya başvurmadım ama yazınız dikkatimi çekti. Okuyunca bende koptum ticket konusuna:))Ama bir sorum olacak müdürleri kalitelidir derken kinaye mi var ciddi misin? Bu durumda bu firmayı önermiyor musun bize?çalışma saatleri , insana verilen değer, olanaklar vs açısından?
atalay82
Yeni Üye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #8 : 11 Eylül 2009, 09:25:31 »

yok müdürleri derken Aydın Bey, Metin bey var birde Trabzon bölge müdürleri cok kaliteli insanlardir mumessilin halinden anlar ve elemanlarinin arkadasinda dururlar.Ben istifa ettim firmadan imkanlari bana yeterli gelmedi ve promosyon yokdur,sürekli doktorlara cebimden bisey almaktan bikmişdim o yuzden.Müdürümle problemim yokdu yani.sabah en gec  8:30 da unitende olmani isterler ve aksam 6:30 kadar calisirlir günde 15-18 doktor ve 5 Eczane görmeni isterler.Eğer calişacak firmaniz yoksa tekliflerde gelmiyorsa icinde oldugunuz maddi kosullari bilemeyecegim icin,zor durumdaysaniz degerlendirin derim.Diğer sıkıntılı yerli firmalardan bi nebze olsun iyidir.Ürünler bilindik ve Orjinal ilacları ağırlıklıdır.Doktorlar yerli firma olduğu icin tarnı bilir bazı hekimlerin şiddetle desteklediği firmadir.
-Aylik net 952 lira
-tikket 160-200 arasidir.
-Özel Sigorta Aksigortadır ve calisana- Ayakta ve yatarak diye 2 çeşidiri vardir.
-Araclar Eski 2006 Puntolar ne yazikki hala var ve 2008 Clio3 HB disel
-eşantiyon-broşür -sıkıntılıdır, Numune ben 9 ayda toplasan 50 tane görmemişimdir 9 ilacim vardi dipnot. :)
cikcok
Yeni Üye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #9 : 11 Eylül 2009, 09:30:04 »

Oldukça açıklayıcı bilgiler bunlar yeteri kadar aydınlandım teşekkür ederim:)
Sayfa: [1] 2 3 4  Hepsi   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

|Site Map | Arşiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss
MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.10 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Bu Sayfa 0.183 Saniyede 21 Sorgu ile Oluşturuldu

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it
Bu safya 8.57781 saniyede 6 sorguyla oluşturuldu