Tibbi Mümessil Portalı
09 Eylül 2010, 19:56:02 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: "Bilgi paylaşımı ve siteden daha çok yararlana bilmek için Lütfen Siteye üye olunuz..."

Ana Sayfa   Yardım Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1] 2 3 4  Hepsi   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Delta Vital İlaç  (Okunma Sayısı 3124 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hulyaa
Ziyaretçi
« : 08 Ocak 2010, 11:11:23 »

mrb arkadaşlar bugün kariyer nette delta vital ilacın ilanı var firma hakkında bilgisi olan varmı Huh?? nasıl çalışırlar imkanları neler piyasadaki durumları nedir bilğisi olan paylaşırsa  sevinirim:):)
Tıbbi Mümessil Portalı

bülenttr
Yeni Üye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #1 : 20 Ocak 2010, 01:49:43 »

mrb arkadaşlar bugün kariyer nette delta vital ilacın ilanı var firma hakkında bilgisi olan varmı Huh?? nasıl çalışırlar imkanları neler piyasadaki durumları nedir bilğisi olan paylaşırsa  sevinirim:):)

mrb hülya ben aynı grup'a ait DG de çalışıyorum.
İnsan onuruna yakışan bir şekilde pisliklere bulaşmadan çalışmak istiyorsan doğru adres.Yalnız eğitimlerde başarılı olman gerekir. Boş eleman çıkarmıyorlar çalışmaya. Dr Eczacıya Drogsan gibi rüşvet vererek çalışma bu şirketde yok. Piyasadakilerden çok farklı bir firma. İşini kurallara göre yap, hiç korkma kimse dokunamaz. Koşulları mümessil piyasasının biraz üstünde, satışlarının tutturursan primide hak edersin. Başarılar.
hulyaa
Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : 20 Ocak 2010, 02:20:56 »

teşekkürler bülenttr :)))):)))
zippo
Yeni Üye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #3 : 20 Ocak 2010, 10:25:10 »

hülya firma için genel bir bilgiyi forumda bulunan kardeş firması olan DG FARMA bölümüne girersen iyi mi kötü mü olduğuna sen karar verirsin başarılar
bülenttr
Yeni Üye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #4 : 20 Ocak 2010, 17:56:18 »

Hülya zippoyu tanımak için dg farma forumuna gir puanını sen ver
zippo
Yeni Üye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #5 : 21 Ocak 2010, 02:20:14 »

beni tanımasına gerek yok ben iş ortamı sağlamıyacam ona firmayı tanıması daha önemli bülenttr
hulyaa
Ziyaretçi
« Yanıtla #6 : 21 Ocak 2010, 03:00:48 »

:):))  firmayı tanımak benim içinde mantıklı bi öneri bilği paylaşımlarınız için teşekkrlr
bedirhan01
Yeni Üye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #7 : 07 Şubat 2010, 09:55:56 »

hülya ben delta vitalde dört yıldır çalışıyorum ve bu güne kadar hiç bir sıkıntı olmadı ben antin kuntin işlere girmem yok ödenek yok bütçe yok doktoru yemeğe çıkar bir sürü yalakalık,benim bunlarla işim olmaz ben işimi yaparım diyorsan doğru yer burda huzurlu bi aile ortamı var buna emin olabilirsin,bol sanş  (eğitim bir haftadan kısa sürüyor)
mesuttr
Yeni Üye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #8 : 07 Şubat 2010, 19:51:00 »

işallah yazdıklarınız dogrudur ben firmayı tanımıyorum tıbbi mümessil olmak için çalıştığımdan her ilaç firması ilanına başvuruda bulunuyyorum firmanın ilanını o zaman görmüştüm. herkez kendi halinde dir diyor ama ögrendiğim birşey çalışanlarının büyük çogunluğu drogsan ilaca geçmişti dediler ne kadar dogru bilmiyorum.
ahmet41
Yeni Üye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #9 : 09 Şubat 2010, 06:53:28 »

arkadaşlar bende başvuru yaptım ama çağrılmadım.Görüşmeye çagrılan varmıı.egitim nasıl ve şirket şartlarıııı yazarsanız çok sevinirimm
Sayfa: [1] 2 3 4  Hepsi   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

|Site Map | Arşiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss
MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.10 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Bu Sayfa 0.179 Saniyede 21 Sorgu ile Oluşturuldu

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it
Bu safya 0.1293 saniyede 6 sorguyla oluşturuldu